אומפרדקס לפני הגסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/02/2019 | 22:41 | מאת: Ami

שלום לרופא ברצוני לדעת אחת ולתמיד האם להפסיק לקיחת אומופרדקס לפני ביצוע בדיקת גסטרוסקופיה ואם כן כמה זמן לפני הבדיקה ? לפי הרופא שלי אין צורך בהפסקת אומפרדקס לפני הבדיקה .. השאלה גם אם לוקחים את התרופה באותו בוקר כאשר הבדיקה תתבצע בצהריים שבמהלכה נלקחת ביופסיה לגילוי הליובקטר , האם עדיין הבדיקה של הביופסיה תהיה אמינה ? אודה לך לתשובה והסבר

19/02/2019 | 22:47 | מאת: Ami

כלומר השאלה בגדול היא אם אין צורך בהפסקת אומפרדקס לפני הגסטרוסקופיה האם התרופה לא משפיעה על מהלך הבדיקה ואמינות תוצאות הביופסיה ? תודה מראש

אין צורך בהפסקת תרופה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה