שאלה אסיוול ובעיות בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/02/2019 | 22:23 | מאת: ניר

שלום אני מעל כשנתיים שותה אסיוול במינון של 30 מ"ג ַַ_20 מ"ג , יש אפשרות שזה שיתק לי זמנית את שרירי הקיבה וגרם לבעיות במערכת העיכול ?.. קראתי בתופעות לוואי שזה גורם לבעיות קיבה,ובעיות עיכול. אני לאחר בדיקת ריקון קיבה שהתוצאה איטית, אבל אני יכול לאכול הכל כעיקרון, רק סובל מעיכול איטי, הגסטרולוג לא ייחס לזה חשיבות כ"כ מהי דעתכם, תודה!

אסיוול משפיע

18/02/2019 | 18:20 | מאת: ניר

תודה על המענה! במידה והפסיק ליטול את התרופה הבעיות בעיכול יעלמו או שכבר נגרם נזק תמידי ?. וכמה זמן יקח לתרופה לדעתך להתנקות מהדם ? אחרי שנתיים של שימוש.. חשוב לי לציין שאני לא סובל מבעיות עבר של סמים, ואלכוהול, בסה"כ חשבתי שזה כדור שינה תמים :-/

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה