גסטרוסקופיה לחולי גסטרופרזיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/02/2019 | 09:51 | מאת: משה א.

מה האפשריות לעשות גסטרוסקופיה למי שחולה בגסטרופרזיס עם הקיבה לא מתרוקנת אף פעם ?

17/02/2019 | 15:04 | מאת: הסובל

קודם כל איך חלית ? מה הגובה והמשקל שלך, אתה לא יכול לאכול כמו שהיית רגיל בעבר, את. צריך לשנות את התזונה שלך דבר 1. דבר 2 נקסיום מוריד את רמת החומציות בקיבה, אם הזמן יכול להוציא לך פוליפים בקיבה, את זה הרופאים לא יגידו לך, כרגע תנסה לאכול מוצרים נוזלים קלים לעיכול, כמו יוגורט וכו` אל תאכל מוצקים וכו. ואל תחכה פה לתשובה אתה לא רואה שעונים לך בחוסר ברירה ? ואין טיפול מוטלים לא יעזור לך, קוצב קיבה גם לא יחזיר לך את הקיבה ,סמוך עליי אני כבר שנה ו3 חודשיים עם הקללה הזו.

מה שאלה?

19/02/2019 | 10:22 | מאת: משה א.

למה כל שאלה ששואלים בנושא גסטרופרזיס אומרים לי מה השאלה ? אין תשובות בעניין תגידו אין לנו טיפול לבעיה הזאת וזהו!!!!!! באמת אין ברירה אלא לשנות תתזונה ולשרוד ולא לסמוך על הרופאים יותר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה