כאבים בבטן לא חולפיםםםם 24 שעות ביממה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/12/2018 | 15:15 | מאת: עידן

שלום יש לי כאבי בטן חזקים כול יום בטן תחתונה אשכים מפשעות יש לי יציאות רכות עם ריר לא כול יום אבל הרוב עברתי סיטי היהה רשום במעי הדק התפשלות טרנזטורית ללא סימני חסימה בבטן עליונה הודגם מבנה בצורת טרגרט אחר כך בוצע mri מעי דק היה תקין וסיטי אנטוגרפיה הראה רק בלוטת ערמונעת מוגדלת וכבד שומני קצת אחרי כל סה עשו לי שיקוף וכירוג אמר מעי גס מורחב בחלקו וחלקו צר מדי נהיה כאבים גם באשכים עכשיו עברתי בדיקות דם תקינות srp תקין מזה יכול להיות הכאבים 24 שעות ללא הפוגה כמו לחץ באשכים ובבטן וכאב שמקפל רגלים הכאב יותר לוחץ וכואב ...

הכאב שאתה מתאר יכול להיגרם על ידי כל איבר בבטן. האם נבדקת על ידי אורולוג? במקרה זה הייתי עושה התסכלות שניה על כל ההדמיות מכוונת למיקום האפשרי של התלונות. האם עברת קולונוסקופיה?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה