מה הסיבה לפוליפים מכוייבים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/12/2018 | 04:58 | מאת: יעקב פרידמן

שלום , איך יתכן נמצאו כ-10 פוליפים מכוייבים בקיבה. אני סובל מכאבי בטן מידי יום, שמעירים אותי בלילה, כבר חצי שנה. לא נמצאו חידקים. אני נוטל אומפרדקס כבר 20 שנים. ממה הכיבים? בברכה יעקב פרידמן

דלקת בקיבה על כל סיבותיה יכולה לגרום לפוליפים, כולל מכוייבים. חשוב להבין הרקע והמהלך של הפוליפים, ובהתאם יחליט הרופא הצורך לדגום אותם, מאחר ופוליפים ממאירים יכולים גם להיראות כפוליפ מכוייב.

06/01/2019 | 18:08 | מאת: אחד שיודע

בגלל אומפרדקס בעיקר קרא קצת על התרופה ברשת ותגלה שכל מי שנוטל אותה נמצא אצלו פוליפים בקיבה מסביר את ריבוי הפוליפים אצלך

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה