שאלה חשובה תודה מראש על ההתייחסות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/12/2018 | 11:07 | מאת: משה

דוקטור מה הפירוש של פוליפ קטן מסוג ברונורומה בטריסריון מה הטיפול הנדרש במצב כזה? ואם אובחן בביופסיה שנלקחה בגסטרו דלקת כרונית עם הליקובטר פילורי באנטרום +קפל עם דלקת בתריסריון נגרם בגלל החיידק או משהו אחר? מדובר על גסטריטיס כרונית באנטרום וקפל עם דלקת בבצל התריסריון. אודה לך על תשובתך בהקדם

הדלקת קרוב לוודאי משנית לחיידק, ויש צורך לתת טיפול אנטיביוטי. לגבי הפוליפ מדובר בממצא שפיר ושכיח, שלא מצריך מעקב.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה