ריפלוקס וצרבות חמורות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/11/2018 | 20:26 | מאת: עדי

בת 28. סובלת מצרבות יומיומיות בערך 3-4 שנים, כנראה כתוצאה מהשמנה,ונוטלת כדורי לנטון 30. כרגע בהריון שני, והחל מההריון הראשון שהיה לפני פחות משנה סובלת מריפלוקס חמור! האוכל פשוט עולה לי לגרון. מתוך שינה לפעמים מתעוררת חנוקה ממיצי קיבה ומשתעלת. עכשיו בשבוע 14 בהריון יש תופעה חדשה, כל אוכל שאוכלת או שתיה ששותה (בעיקר שתיה) תקועים לי בגרון שעות! מרגישה את המים עולים ויורדים..זה ממש משגע אותי, מה אפשר לעשות? (אציין שבגלל ההריון אני נוטלת כדור לנטון יום כן יום לא במקום בכל יום.) ועוד שאלה, האם בגיל שלי כשאני סובלת כבר 4 שנים מצרבות יומיומיות יכול להתפתח סרטן בוושט? מודאגת מאוד

לאור הסימפטומים ממליץ לחזור ליטול כדור בכל יום לפנות לגסטרואנטרולוג באופן מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה