שלשול, הקאות וגרפסים בריח של ביצה סרוחה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/08/2018 | 00:43 | מאת: שרון

שלום רב, אנחנו מטיילים בצפון הודו. מאתמול בבוקר לאשתי שלשול מימי, הקאות, גרפסים בריח של ביצה סרוחה וכאבי בטן. מה זה יכול להיות? מה הטיפול המומלץ? יש לנו זטו 250 ולופי-קאר בכמות מוגבלת

26/08/2018 | 00:01 | מאת: ד"ר דן פלדמן

ממליץ לגשת לבית חולים מקומי, בהתחשב במקום בו אתם מטיילים ישנן סיבות רבות, חיידקים, טפילים... ויבריו, קמפילובקטר, סלמונלה, ECOLI, אמבה... במידה ואין ברירה, ובהעדר רגישות לטיפול, יש ליטול אזניל 500 מ"ג ל3-5 ימים. יש להקפיד על שתיה מרובה! ממליץ לא לותר ולפנות למוקד רפואי מקומי. לצורך העניין, במידה ומדובר בסלמונלה (לא טייפי),

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה