סי.טי בעקבות בדיקת אנדוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/03/2018 | 08:55 | מאת: נטע

שלום , עשיתי בדיקת אנדוסקופיה ונאמר לי שיש לי בקע סרעפתי ונלקחה דגימת רירית שיש בושט.כמו כן נשלחתי לבדיקת c.t בשל ממצא חוץ קיבתי מול מסה סבמוקולזית בפונדוס.אנא הסבירו לי

חסרים פרטים אשר מקשים על התייחסות פרטנית. באופן עקרוני ניתן להבין כי מבצע הבדיקה התרשם מ"בליטה" בקיבה ומעוניין להשלים הדמייה על מנת להבין האם מדובר בלחץ חיצוני או בממצא דפני. מציע לפנות לייעוץ מסודר עם הנ"ל על מנת לראות האם קיים צורך בהשלמת בירור נוסף.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה