,תחושת חוסר התרוקנות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/03/2018 | 10:06 | מאת: רלף

בוקר טוב דוקטור.בן 65 לאחרונה עברתי קולונוסקופיה ללא ממצאי דלקות וללא פוליפים.למרות זאת מזה שנה יש לי יציאות מוגברות ולאחרונה תחושת חוסר התרוקנות .לאחר שמתרוקן וכאמור יותר מפעם חש לאחר זמן מה שוב רצון להתרוקן ואז לא יוצא כלום או כמעט כלום.נרגע וכעבור שעתיים ויותר שוב אותה רצון להתרוקן ושוב כלום.אציין כי בעבר עברתי פיסורה ומאז יש הרבה גזים ויש לי גם טחורים. הרופא אמר לי ליטול כפית מיקרופייבר מידי יום לפני שינה עם כוס מים לאחר 10 ימים ללא תוצאות. התחושה של חוסר התרוקנות מציקה .לתשובתך הרפואית אודה מאוד

מציע לפנות למרפאת גסטרו ופרוקטולוג באופן מסודר עם דוח הקולונוסקופיה ומכתב הפניה מסודר מרופא המשפחה

21/03/2018 | 11:11 | מאת: רלף

דוקטור שלום רב פניתי לפורום בנושא יציאות מוגברות גזים ועדין לאחר היציאות יש לי תחושה של חוסר התרוקנות וכי בקולונוסקופיה לא נמצאו דלקות או פוליפים.תשובתכם היתה כי אלך למכון גסטרו .תודה על ההתיחסות אבל משך ההמתנה חצי שנה!מסרתי נתונים לעיל ובנוסף שישלי טחורים התופעה מוכרת לכם וקיוותי לשמוע דבר מה שייקל על התופעהולא רק לכוון אותי ללכת למכון להמתין חודשים אומנם רופא משפחה זמיו ביותר אך אינו מחליף פורום של גסטרואנטרולוגים ולו בהכונה חלקית או התייחסות מעט קונקרטית.הפורום דבר חשוב ומבורך. שוב תודה על עצם ההתיחסות הקודמת ובכל זאת תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה