כאבי בטן גזים מרובים עצירות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/03/2018 | 02:32 | מאת: עומר

שלום סובל חצי שנה מכאבי בטן תחתונה עצירות גזים מרובים שלפעמים תקועים ולא יוצאים התרקונות חלקית קולנסקופיה מלאה תקינה אולטרונד בטן תחתונה תקינה רק שלפוחית שתן רשום מתרקונת כמעט עד טוב כמעט לא 100אחוז מימה יכולה להיות הבעיה הכאב גם בגב התחתון ובמותנים עברתי רק קולנסקופיה גסטרו ןאולטחנד בטן תחתונה ביוספיה בגסטרו תקיןן אין צליאק..יציאות ללא שלשולים רק לפעמים לא תמיד

ניכר שעברת בירור משמעותי. בכל זאת מציע לפנות לרופא המשפחה אשר יעריך את הצורך בהשלמת בדיקות מעבדה במידה ולא בוצעו עד כה (ספירת דם עדכנית וכו) ואת הצורך בהשלמת הדמיה. במידת הצורך יפנה אותך לבירור נוסף כולל אפשרות של ייעוץ גסטרו פורמלי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה