כאבי בטן לא עוברים לייייי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/02/2018 | 17:46 | מאת: שמעון

שלום יש לי כבר שבוע כאבי בטן שמצריכים שירותים מימה סה יכול להיות אתמול היה יציאה לא שלשול והיום יציאה רכה כמו שלשול לא מימי אבל צואה רכה עברתי בדיקות קולנסקופיה אולטרןדןנד וגסטרו תקינים

28/02/2018 | 17:16 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, חסר מידע רב בשאלה שלך.... שלשול/יציאות רכות לסירוגין במידה ואין תסמינים חמורים אחרים כגון הקאות בלתי פוסקות, חום גבוה וצמרמרות, לא מחייב בירור נרחב פרט לטיפול שמרני. במידה והתסמינים ממושכים יותר, מחמירים, יש לבצע בירור מסודר לשלשול כרוני, עדיין יש לבצע תרביות צואה מלאות כולל פרזיטים, איפיון השלשול לפי מה שתספר, בירור בהתאם (בדיקות נוספות, הדמיה, בדיקות צואה, צליאק,....דיאטנית, תבחני נשיפה ועוד ועוד...) לא תמיד בבדיקות האנדוסקופיות נמצא את התשובה. לא ברור האם נלקחו גם ביופסיות.

03/03/2018 | 12:17 | מאת: שמעון

יש לי שלשולים וכאבי בטן די חזקים והמון המון גזים במשך כול יום ממש הרבה שלשולים התחילו לי בשבוע האחרון בדיקה לצלעאק עשיתי אין לי גסטרו דלקת קלה גסטריס לקחתי אומפרזול חודשים קולנסקופיה תקינה לקחו לי ביופסיה בגסטו תקין תרבית צואה הביאו לי 4 מבחנות מסרתי רק 2 בנתים ויצא שלילי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה