תחושת קלה של תעוקה בבטן העליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/02/2018 | 15:17 | מאת: איציק

עברתי לפני חצי שנה בדיקת גסטרוקופיה ונמצא אצלי ריפלוקס. הרופא המליץ על לקיחת נקסיום 40. המצב השתפר. בחודש האחרון החלטתי על דעת עצמי לקחת רק כדור אחד של נקסיום. לפני שבוע התחלתי להרגיש תעוקה קלה בבטן העליונה וכן הרבה שיהוקים וקולות קרקורים בבטן. האם לחזור לקחת 2 כדורים נקסיום?

21/02/2018 | 08:44 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, אפשר לנסות לקחת מינון כפול או 20 מ"ג פעמיים ביום ולראות אם זה עוזר, בכל מקרה ישנן סיבות רבות אפשריות לתלונות שהצגת שחלקן אפילו נגרמות בגלל נוגדי חומצה כגון שגשוג יתר של חיידקי מעי דק ולכן ממליץ להבדק באופן מסודר על ידי הרופא המטפל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה