שלשולים כרונים ותוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/02/2018 | 12:23 | מאת: אדל

שלום, אני סובלת 3 שנים משלשולים כרוניים וירידה במשקל ללא אבחנה עשיתי הכל תקין. עשיתי בדיקות חדשות אני רוצה לדעת אם הם תקינות: אוסמולריות בצואה יצא 388 PH בצואה יצא 6.071 Chromoganin יצא 40.0 5HIAA URINE SAMPLE יצא 3.8 -בדיקת שתן 5HIAA URINE 24H יצא 2.3 - בדיקת שתן * הבדיקות שתן בנפח 600

21/02/2018 | 08:36 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, אוסמולריות בצואה, חסרים נתונים מבחינת אוסמולריות מחושבת. מבחינת שאר הממצאים לכל מעבדה ערכי ייחוס משלה לערכים ששלחת. כך שהמספרים יכולים להיות שונים. הבירור שעברת הינו לשלילת תהליך נוירואנדוקריני שיכול להוביל לתסמינים שאת מתארת.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה