האם יכול להיות שיש לי תולעים?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/02/2018 | 15:24 | מאת: רותם

יש לי גרד בפי הטבעת כשבוע. בדיקה שערך כירורג הראתה טחורים פנימיים קטנים. ניתן לי טיפול בנרות ומשחה אבל עדיין יש גרד ומציק. האם יכול להיות שאלה תולעים? האם מבוגרים יכולים להידבק בתולעים? אין לי ילדים קטנים ולא נמצאת בקרבת ילדים קטנים בחיי היומיום. אבקש תשובה במהירות.

08/02/2018 | 14:36 | מאת: ד"ר דן פלדמן

גרד בפי הטבעת אכן מכוון לטחורים כפי שתיארת. אך לשאלתך גם אפשרות של תולעי מעי יכולה להופיע בכל גיל ויש לכך בדיקות ספציפיות. יש להייעץ ברופא המטפל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה