דם בצואה התייעצות בבקשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/02/2018 | 08:55 | מאת: לי

בת 41 לאחר 2 לידות בקיסרי האחרונה ב 2010... לפני 8 חודשים היה ארוע של דם בצואה ממש כל האסלה נהייתה ורודה שחשבתי שזה מחזור..נבהלתי מאוד ונבדקתי במיון ולא נמצא עדות לטחור חיצוני נרשם שכנראה זה טחור פנימי וללכת לעשות קולנסקופיה במסגרת הקופה...התור שלי עוד חודשיים ואני די חרדתית מהבדיקה...לציין שלאחות של אבי בת 78 התגלה סרטן מעי הגס ולא נשאר לה הרבה לחיות...ואבי שיבדל לחיים ארוכים עבר את הבדיקה לפני שנה וכרתו לו פוליפים...בנוסף לציין שלפעמים אני סובלת מכאבי בטן עליונה ושמתי לב שזה קורא בימים שאני לא אוכלת טוב ..זא מגיעה מהעבודה ב 17 ואוכלת צהריים ..ובבוקר קרקרעם ירקות...דבר נוסף אני עברתי לפני 3 חודשים ניתוח להוצאת אבנים מהכליה..האם מותר לי לשתות את החומר להכנה לבדיקה??תודה

08/02/2018 | 14:19 | מאת: ד"ר פלדמן

שלום, יש מס' סוגים של חומרי הכנה לבדיקה, ישנם כאלו המותאמים למטופלים עם פגיעה כלייתית כגון מרוקן. יש לפעול לפי הנחיות הרופא המפנה לבדיקה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה