תפקודי כבד- בן 22- להלן תשובות מעבדה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/02/2018 | 00:34 | מאת: אח

בני בן 22 וביצע בדיקות דם, נתקבלו התשובות הבאות: ALT-49 (טווח הנורמה7.00-45), LDH 314 (טווח הנורמה 100-260), FERRITIN 16.6 (טווח הנורמה24-3009) ALKALINE PHOSPHATASE 148 (טווח הנורמה45-115), AST 99 (טווח הנורמה7-40). אלבומין לא נבדק. אודה לכם באם תסבירו מה המשמעות של החריגות הללו ועד כמה הן חמורות תודה

04/02/2018 | 08:18 | מאת: ד"ר דן פלדמן

לא ניתן במסגרת הפורום להגיע לרזולוציות אליהן אתה מכוון. לשם כך קיימת מרפאת כבד. צריך להבין מדוע נלקחו הבדיקות? מהן מחלות הרקע שלך? תרופות קבועות? רקע משפחתי? האם הממצאים חדשים/הופיעו כבר בעבר.... איך אתה מרגיש? מה מפריע לך? בדיקה גופנית? הדמייה....... כמובן שיש להרחיב את הבירור. יש כאן הפרעה באנזימי הכבד שדורשת כמובן התייחסות ובירור באופן מסודר!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה