תשובות ביופסיה לא בגדר הנורמה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/01/2018 | 08:10 | מאת: אבי

שלום רב! בבדיקתת האינדוסקופיה גילו לי דלקות, כיבים , אדמומיות וכתמים צהובים לאורך המעי הגס והדק. ובנוסף דלקת בושט ובתרסיריון לאחר קבלת הביופסה נקבע שיש לי קרוהן אך נאמר בביופסיה שהקרוהן שלי כביכול מתנהג מוזר ולא טיפוסי לכן לא בטוחים אם זה קרוהן או מחלת cgd . אשמח לפרטים בנוגע למחלה cdg והאם קיימת אפשרות שיש לי את שניהם? בתודה מראש מקווה מאוד לתשובתכם כי אני די מודאג

שלום לך לא ניתן לדון באבחנה מבדלת ללא פירוט רקע רפואי, תסמינים קליניים ופירוט תשובת הביופסיה והממצאים האנדוסקופים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה