צורך תכוף ביציאות במשך 3 חודשים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/01/2018 | 10:00 | מאת: אלף

שלום, אני בן 47. לפני כחצי שנה לקחתי כדורי שינה לתקופה של כשלושה חודשים. תופעת הלוואי שחויתי(ושגרמה לי להפסיק) הייתה שלשול בלתי פוסק. לאחר הפסקת הכדורים התופעה נעלמה, אבל גם עכשיו לאחר שלושה חודשים, אני עדיין מרגיש צורך ביציאה מספר פעמים ביום(לעיתים אין בכלל מה להוציא אפילו). עברתי קולונוסקופיה לפני כ6 שנים עקב בעייה דומה שחלפה ולא נמצא דבר, לכן אני תוהה אם יש טעם ללכת להיבדק או שזו תופעה חולפת.

שלום לך, ממליץ להיבדק- בדיקה אין בהכרח משמעותה קולונוסקופיה חוזרת. ניתן להתחיל בבדיקות דם ובדיקות צואה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה