חיידק עקשן ביותר מבקש עזרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/12/2017 | 22:19 | מאת: מוטי

שלום לאחר מספר קורסים של אנטיביוטיקה שנכשלו על מנת להכחיד את חיידק ההליקובקטר נשלחתי לבדיקת תרבית בבית החולים על מנת לבדוק רגישות לחיידק נמצא שהחיידק רגיש לאנטיביוטיקה טבאניק .קיבלתי את הקורס הנל ולשמחתי החיידק נעלם והשלווה חזרה לחיי כעבור חודש /חודשיים כל הסימפטומיים חזרו ואני אובד עיצות ! כאבי בטן צרבות .שריפה בלוע .מה עליי לעשות לאן לפנות אני ממש מרגיש רע האם יש פיתרון לדבר הזה ?

ישנם מספר שילובים של אנטביוטיקה שניתן לקבל קודם כל לבדוק האם יש חיידק

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה