יש לי שלשול כרוני כל בוקר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/12/2017 | 07:47 | מאת: ע.

שלום, אני בן 64, בדיאטה בדרך כלל צמחונית, פעם בשבוע קציצות דג ולעיתים רחוקות אוכל עוף או בקר. לוקח תרופות: נידפילונג 60 מג פעם ביום ואנלדקס 10 מג×2 ביום להורדת לחץ דם, קומדין 7.5 מג ליום+קרטיה בגלל קרישיות יתר בדם וכן מירו 22 מג ביום להרגעה לשינה טובה. ויש לי שלשול כרוני כבר הרבה זמן. רק לפעמים יציאה רגילה. האם זה בסדר או צריך להדאיג/לבדוק. תודה.

שלשול מעל 3-4 שבועות נחשב לכרוני. יש צורך בבירור לפנות לגסטרואנטרולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה