ממצאים בבדיקת סיטי בטן ואגן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/12/2017 | 08:59 | מאת: לימור

שלום רב, אני סובלת תקופה ארוכה מכאבי בטן , שלשולים והקאות. כאבים חדים בצד ימין במותן אשר בעקבותם נשלחתי לבצע ביטי בטן ואגן. התשובה תקינה למעט הממצא הבא: במרכז הבטן מודגמת עכירות של השומן המזנטריאלי ובתוכו ריבוי של בלוטות למפה בגדלים שונים - ממצאים אלה מתאימים לmesenteric panniculitis אשמח להבין מהו הממצא? האם מסוכן? יש לו טיפול ולאן עלי לפנות? בתודה מראש

דלקת של רקמת השומן בבטן. לא ברור למה קורה. לא מסוכן. לפנות לגסטרואטנרולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה