המשך טיפול בהליקובקטר פילורי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/12/2017 | 14:08 | מאת: הדר

היי מזה כשישה חודשים אני סובל מצרבות , כאבי בטן , חוסר תאבון , הקאות שלאחרונה ניהיו ורודות כמעט אחרי כל ארוחה ונפיחות בבטן העליונה לאחר אכילה. לפני כחודשיים עברתי בדיקת תבחין נשימה שבה התגלה לי חיידק הליקובקטר פילורי. הרופא שלי רשם לי שני סוגי אנטיביוטיקה ותרופה לצרבת. הטיפול לא שינה את המצב ואף ההרגשה היא שמצבי מחמיר. הרופא החליט שיש חשד לאולקוס ולכן שלח אותי לבדיקת גסטרוקופיה.בבדיקה הרופא שבדק אותי אמר לי מיד אחריה כי אין לי כלום. אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות הלאה אשמח לקבל את עצתכם

להמשך בירור גסטרואנטרולוגי מסודר יתכן ומדובר ברפלוקס של חומצה מקיבה לושט. יש בדיקה שניתן לבצע - ניטור חומצה בושט

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה