תוצאות סיטי בטן- אשמח ליייעוץ בהקדם

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/11/2017 | 19:39 | מאת: יובל

שלום, מזה כ-4 שנים אני סובלת מכאבי בטן בצד שמאל (מהלידה של ביתי), כאבים שהולכים וחוזרים. לפני כשלושה חודשים שוב חזרו הכאבים חזקים מקרינים גם לגב. ביצעתי קולונסקופיה וגסטרוסקופיה יצא תקין, בדיקה גניקולוגית יצאה תקינה אם כי נראה נוזל מאחורי השחלה. להלן תוצאות סיטי בטן: *הכבד הומוגני. כיס המרה הודגם תקין. הלבלב הודגם תקין הטחול תקין האדרנלים הודגמו שמורים. הכליות הודגמו ללא סטיות. הרטרופריטונאום חופשי. יש לציין, ציסטה קטנה בכליה השמאלית. השופכנים ללא חריג. אברי האגן הודגמו תקינים. לא זוהה תהליך קולוני חשוד. יש לציין, עכירות שומנית קלה פרי- קולונית ב LLQ ,בקוטר 7 מ"מ – אפנדיג'יטיס באה בחשבון. אין לזהות תהליך נוסף. לסיכום: חשד לאפנדיג'יטיס ב LLQ. אין לזהות גושים או SOL. ======= הבנתי שאפנדיגיטיס אמור לעבור עם משככי כאבים אני סובלת הרבה זמן וזה לא עובר מה זה יכול להיות???? אשמח לייעוץ בהקדם. תודה!

Epiploic Appendagitis הינו מושג המתייחס לרוב לדלקת חולפת של בליטות שומניות זעירות מדופן המעי הגס. בכל מקרה רצוי לפנות להערכה אצל הרופא ששלח אותך לבדיקה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה