בדיקת גסטרוסקופיה שעלי לבצע

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/11/2017 | 12:37 | מאת: שולה

שלום, יש לי טבעת בקיבה משנת 2002. ברנטגן לפני שבועיים נראה כי הטבעת חדרה לקיבה ויש להוציאה. הרופא ביקש ממני לעבור בדיקת גסטרוסקופיה כדי לראות בדיוק איפה הטבעת. יש לציין כי אני אחרי אירוע לבבי ממאי 2017, צנתור וסטנט בעורק כלילי. נוטלת אפיאנט 10 ואספירין 100. האם ניתן לערוך לי את הבדיקה. אודה עבור התייחסותכם.

מציע להיוועץ בקרדיולוג וגסטרואנטרולוג מטפל. לצערי לא ניתן לתת תשובה מסודרת לסוגיה דרך מדיה זו

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה