אודה לתשובה מהירה אני בלחץ

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/10/2017 | 13:52 | מאת: עדן

שלום, גיל 25, סוף שבוע שעבר התחילו לי כאבי בטן ושלשולים, הייתי רגועה כי יש עכשיו וירוסים שגורמים לזה ומגיעים לכולם.. והשלשולים עברו לי ביום ראשון. כאבי הבטן נשארו.. שני בערב יצאה לי צואה שחורה פחם קראתי בגוגל שזה מצב חרום ואמרתי שאם יקרה לי שוב אלך להיבדק.. קרה לי שוב ביום רביעי ומיום רביעי לא היו לי צרכים כלל. עדיין לא הלכתי להיבדק. מה זה אומר שיש לי עצירות מיום רביעי? זה אמור להדאיג יותר האם זה קשור? חשבתי אולי זה קשור לתזונה. האם יש מאכלים שכדאי להמנע מהם במצב כזה? כאבי הבטן נסבלים... פשוט הבדיקות שקראתי עליהם ממש מביכות וזה פעם ראשונה שזה קורה לי!

21/10/2017 | 23:17 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, האם את נוטלת תכשרים כגון קלבטן? ישנן תרופות שיכולות להוביל לתופעה זו... ישנם גם מצבים כגון דימום ממערכצ העיכול העליונה שמובילים למצב של שחרה= מלנה עם צואה שחורה. גשי להבדק בהקדם על ידי הרופא המטפל. נא לחזור על ספירת דם.

22/10/2017 | 20:50 | מאת: עדן

אז כן כנראה זה מתרופה שלקחתי... תודה רבה הרגעת אותי!!!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה