כאבים חזקים ביותר בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/10/2017 | 00:28 | מאת: שולי

יש לי כחצי שנה כאבים בבטן התחתונה, עברתי המון בדיקות שלא העלו דבר. הבעיה לא גניקולוגית, כירורג לא מצא שום דבר, גסטרואנתרולוג גם לא מצא שום בעיה ואמר שהבעיה לא במעיים כי הכאב הוא בבטן התחתונה ממש למטה. האם זה יכול להיות מעי רגיז למרות שגסטרו אמר שלא נראה לו? קשה לי לישון, ישנם לפעמים ימים שיש יותר יציאות מהרגיל, בטן נפוחה קצת. אשמח לחוות דעת.

20/10/2017 | 00:30 | מאת: שולי

גם חוסר תיאבון בימים האחרונים

21/10/2017 | 23:10 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, חסר מידע רב לגבי הבירור אותו עברת... בכל מקרה בהחלט כן ייתכן מעי רגיז בכל זאת. במידה ואין אבחנה, ממליץ ביצוע קולונוסקפיה כמובן וCT בטן.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה