כאבי בטן טרום יציאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/10/2017 | 09:35 | מאת: דליה

בת 56. לאחרונה תופעה: לפני יציאה מרגישה תמיד כאב בטן, לא קל. ואני גם מוציאה ב 3 כניסות/יציאות לשירותים, בהפרש של כמה דקות. מה עושים?

18/10/2017 | 05:04 | מאת: ד"ר דן פלדמן

במגבלות הפורום... ממליץ להבדק על ידי הרופא המטפל, לפי גילך יש להשלים בדיקת קולונוסקופיה סקר. לראות האם שינית דיאטה, מה מחמיר/מה מקל, האם הופיעו סימני אזהרה כגון ירידה במשקל, ירידה בתיאבון. כאמור במגבלות הפורום ובהעדר פרטים נוספים לגבייך, קשה לתת תשובה מפורטת. ממליץ לפנות למרפאת גסטרו באופן מסודר. בהצלחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה