חוזר..

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/08/2017 | 19:26 | מאת: שלום.

שלום דוקטור שאלתי לפני מספר ימים ביצעתי בדיקת הדמיה (וקת), ושט, קיבה, תריסריון. (רנטגן + שתייה). על פניו הפענוח נראה מבטיח, חוץ: מהדגם - רפלוקס. מה זה אומר בדיוק, "רפלוקס" בקצרה? כמו כן היש משהו שניתן לעשות לריפוי תופעת ה"רפלוקס"? והאם יכול בעתיד חלילה להחמיר אותו "רפלוקס" ו/או לחלופין להתרפות אולי מעצמו? עניתה לי: צריך להבין מה סיבה שנשלחת לבדיקה יתכן יש החזר חומצה מקיבה לושט. אז שזו בדיוק, נשלחתי עכב טעם מר ומלוח בפה+ ועליה וצריבות לאחר ארוחות. אודה אם תרחיב טיפונת ותענה על שאלותיי הקצרות.. תודה מקרב לב על עזרתך.

מדובר ברפלוקס קיבתי ושטי אופציות טיפול- תזונה - יש ספרות אניפה בעניין PPI תרופה לחסימת זרימת חומצה ניתוח על מנת לקבל טיפול אופטימלי עליך לגשת למרפאת מומחים

01/09/2017 | 15:38 | מאת: שלום.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה