למה אוכל עושה לי הקלה בקיבה?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/08/2017 | 20:54 | מאת: פליקס

שלום, יש לי גסטריטיס קל שמפעם לפעם מופיע. שמתי לב שלפעמים אני מרגיש אי נוחות בקיבה. תחושה של כאילו גירוד או איזושהי דלקת. קשה להסביר. אבל כשזה קורה, אני מרגיש שאני חייב לאכול משהו בשביל שזה יעבור. זה מפריע לי כי זה גורם לאכילת יתר וקשה לי להתרכז בעבודה שלי בגלל זה. מה זה יכול להיות? אני שוקל 80 ק"ג ונמצא בסגנון חיים פעיל ועושה ספורט. תודה!

על מנת להתגבר על תופעה הזאת צריך להשלים טיפול נגד גסטריטיס נא לפנות למרפאת מומחים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה