קרוהן ואבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/08/2017 | 14:41 | מאת: שמחה

בסד אני עם קרוהן מטופלת באימורן . אחיינית שלי נדבקה באבעבועות. אתמול יצאו הפצעים. כלומר הדגיקה היתה ךפני שבועיים. נישקתי אותה... מה הסיכונים בהם אני נמצאת ? אני לא יודעת אם חליתי בילדות. גם ביתי נמצאת במגע עם ילדים? אני בלחץ מה עושים? אפשר לקבל חיסון?? תודה

סבירות להדבקה מינימלית אין צורך להילחץ

פרט כאן את שאלתך למומחה

11/08/2017 | 07:45 | מאת: שמחה

בהמשך לשאלתי . אחיינית שלי עם אבעבועות . בשבת שעברה היינו ביחד בבריכה ביתיצ.נישוקים וכו... יום שלישי יצאו הנגים. ואני ממש נלחצתי מה הסבירות שנשבקתי ... אני עם הקרוהן. ביתי תינוקת בת שנה וארבעה חודשים. בכלל ממה עלי להיזר כדבאים במגע אם ילדים מחלות ילדים. האם יכול להיות שנדבקתי מה הסכנות. לא יודעת אן חלעתי בעבר אני בת 38. תודה רבה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה