גרד בטוסיק וחשש לתולעים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/08/2017 | 23:29 | מאת: אנונימית

יש תקופות שמגרד לי בטוסיק יותר ויש תקופות שפחות..לאחרונה ראיתי כשאני מנגבת כמו שומשום על הנייר... עשיתי לפני כמה חודשים (כשגם גירד) בדיקת צואה ויצא תקין..עשיתי גם גסטרו וחוץ מזה שראו "צואה לאורך הקולון" (שאין לי מושג מה זה אומר) לא ראו משהו אחר.. מה יכול עוד להיות? למה מגרד אם זה לא תולעים? ומה זה ה"שומשום"?

ניתן לקבל VERMOX נגד טולעים

12/09/2017 | 19:29 | מאת: היילי

עשית בדיקת קוךונוסקופיה ולא ראו אצלך תולעים? אני שואלת כי לי יש תולעים ואני צריכה לעשות קולונוסקופיה ומגרד לי על הזמן איך זה עבר לך בסוף?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה