חיידקים במעי גירודים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/08/2017 | 13:47 | מאת: מירה כהן

לאור נפיחות בבטן, גזים, גירודים בפה באף בנרתיק שילשולים לפעמים ומצב רוח ירוד נשלחתי לבדיקה בבלינסון. התוצאה יש לי חיידקים במעיים וקיבלתי , לאחר שהאנטיביוטקה הראשונה לא עזרה לורמיקס 8 כדורים ליום ל-14 ימים. ואחר כך לבצע בדיקת נשיפה, לבדוק האם החיידק נעלם. אני חוששת מהטיפול, האם אתם ממליצים כן לקחת , האם זה יעזור? או לנסות פרובוטיקה כפי שמציע הרוקח? אודה מאוד על תשובתכם בהקדם. ת ו ד ה

07/08/2017 | 11:23 | מאת: ד"ר פלדמן

שלום ממליץ לקחת את הטיפול בלורמיקס במקביל לפרוביוטיקה - זה יכול לעזור.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה