יציאות עם כאבים ועויתות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/08/2017 | 08:13 | מאת: יובל

שלום. אני סובל כבר לא מעט שנים מתופעה מוזרה. לאחר כמעט כל יציאה נורמלית, בעודי בשירותים, אני נתקף בסדרת עויתות במעי הגס שבסופם יש לי יציאות נוספות כמו שלשולים. העניין נמשך מספר פעמים עד שהעויתות הכואבות והשלשולים מפסיקים. זה חוזר כמעט כל פעם. האם מדובר בהפרעה בתנועתיות של המעי הגס? בבעייה עצבית? האם זאת התרוקנות חלקית? הכאבים מתחילים מצד ימין במעלה הבטן לכיוון צד שמאל. אשמח אם תוכל לייעץ לי מה יכולה להיות הסיבה לכך

יש לציין גיל, מחלות רקע ותרופות ואת הבירור שעברת עד כה

07/08/2017 | 10:04 | מאת: יובל

אני בן 44, שום מחלות רקע. לפני שנה מצאו לי SIBO, וטופלתי באנטיביוטיקה, אבל זה לא נראה לי בכלל קשור. מעבר לזה אין שום דבר מיוחד

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה