פלאג'יל והליקובקטור פילורי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/08/2017 | 16:34 | מאת: רונית

שלום רב לאחר שנמצא אצלי חיידק הליקובקטור ולאחר שעברתי טיפול ראשוני שלצערי נאלצתי להפסיק בגלל דפיקות לב הרופא נתן לי היום פלאג'יל 2 כדורים של 250 מ"ג פעמיים ביום ומוקסיפן 2 כדורים 500 מ"ג פעמיים ביום ונקסיום 20 מ"ג 1 כדור פעמיים ביום למשך 10 ימים שאלתי האם זה טיפול יעיל להליקובקטור? עוד שאלה קראתי בעלון לצרכן שאחת מתופעות הלוואי שאנשים שהשתמשו בפלאג'יל יחד עם עוד אנטיביוטיקה היה בעיה חמורה בכבד עד כדי השתלת כבד??? וגם שהכדור עלול לגרום להזיות אני מאוד חוששת

המשטר הטיפולי נקבע לפי מספר פרמטרים, ותוך התחשבות בטיפול שקיבלת קודם (לא צוין טיפול). לפג'יל יש תופעות לוואי רבות, אך אי ספיקת כבד הינה תופעת לוואי נדירה מאד

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה