בן 44 צרבת וטעם חמוץ בפה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/08/2017 | 10:31 | מאת: לאון

שלום. אני בן 44 ,נוטל קומדין באופן קבוע בעקבות FACTOR 5 LEIDEN. לפני כשנה התחלתי ליטול LOSEC בעקבות צרבת (בדיקת הליקובקטר הייתה שלילית). לאחרונה התחלתי להרגיש טעם חמוץ בפה ולפעמים הרגשה שהמזון "תקוע" בגרון אחרי אכילה. קיבלתי הפניה לגסטרוסקופיה -המתנה של כחודש וחצי. רציתי לשאול האם כדאי בזמן המתנה לבדיקת הגסטרו לבצע בדיקות נוספות ? האם ניתן להקל על התסמינים של הטעם החמוץ? תודה.

שינוי אורח חיים, הפסקת עישון והתאמת דיאטה חשובים. לאחר השלמת גסטרוסקופיה ובהתאם לממצאים ניתן להשלים בירורים נוספים

04/08/2017 | 18:21 | מאת: לאון

תודה רבה!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה