בדיקת ביופסיה לאחר אנדוסקפיה וקולונסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/07/2017 | 22:13 | מאת: נועה

ערב טוב, בבדיקת ביופיסיה מהקיבה והפפילה - חזרו התוצאות הבאות: מהקיבה: CHRONIC ANTARAL AND BODY GASTRITIS, FOCAL H.PYLORY ותוצאה נוספת מהפפילה: DUODENAL MUCOSA WITH ACUTE INFLMATION AND GASTRIC METAPLASIS האם התוצאה הראשונה אומרת כי ישנה נוכחות של חיידק הליקובקטר פילורי אצלי? מאחר ואיני מרגישה את תסמינים, הכאבים חזקים אך הן באיזור הבטן התחתונה בלבד, מה עוד שאיני מרגישה צרבות/ בחילות ואודה לך אם אקבל פירוש על התוצאה השניה

יש לתאר היטב את ממצאי הדוח האנדוסקופי. אכן קיימת נוכחות של חיידק הליקובקטר ומומלץ טיפול. לא ברור מדוע נלקחה ביופסיה מהפפילה- מומלץ בירור מול הרופא המבצע

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה