שלשולים מ 6 שנים חולה בכשט

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/07/2017 | 13:30 | מאת: דני חולה בכשט

שלום רב אני בן 32 חולה בכשט מגיל 16 המחלה פגעה לי בעיינים גם בראש לפני שש שנים שלשולים יומ יום יש דם וכאבים בצואה עברתי קולנסקופיה 2 פעמים וגם בדיקת הכדור וכל הבדיקות הכל תקין אולי זה מתרופות שאני לוקח אני לוקח קומדין חומצה פולית רמקיד קלצימור טרטגול נגד פרכוסים כדורים ללחץ דם כדור גלגקומין לסכרת crestor נגד שומנים וגם בזיפרט לשומנים בבקשה אולי אחד מהתרופות האלה גורמות לשלשולים או מחלת הבכשט עושה שלשולים במעיי תודה לעוזרים

יתכן והגלוקומין עושה, אך דרושה הערכה קלינית ובירור מסודר לשלשול, כול להערכת ראומטולוג וגסטרואנטרולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה