יציאות לא נוחות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/12/2008 | 12:55 | מאת: ר.

ד"ר שלום. עד לפני כ-חודש היו לי יציאות שהרגשתי בסופן לא מרוקן עד הסוף. הדבר הפסיק והיום שוב חזר (אני מקווה שרק להיום)... שמתי לב שזה קורה רק כשאני בעבודה ובבית היציאות רגילות, ולכן רציתי לשאול האם יש קשר בין יציאות כנ"ל לבין שתיית מים... כלומר אולי אני לא שותה מספיק בעבודה ובבית כן? ואיזה עוד סיבות יכולות להיות? התזונה שלי מאוד נכונה ומבוססת על סיבים תזונתיים ברובה ואני בכושר טוב עם משקל בריא ותקין יש להוסיף כי גילי צעיר. אשמח לתשובה , תודה. לגילי שלום סביר שאינך מרבה באוכל רב שארית ( דגנים פרות ירקות) ואינך שותה מספיק

02/12/2008 | 13:17 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

לגילי שלום סביר שאינך מרבה באוכל רב שארית ( דגנים פרות ירקות) ואינך שותה מספיק

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה