בעיות בטן, צואה שחור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/07/2017 | 13:49 | מאת: אריאל

שלום, לפני כמה חודשים ,כחצי שנה , התחילו לי בעיות בטן : אי נעימות , יציאות רכות מידי עד שילשולים . עשיתי בדיקות ומצאו אצלי הליקובקטר . קבלתי טיפול , בבדיקה שאחרי לא מצאו אותו חדיק וגם אין זיהומים אחרים .אבל בעיות נשארו . היום לקחתי ,לפי רופאת משפחה , כדור של אומפרדקס וכבר פעמיים היה לי צואה שחורה , מה שלא היה בעבר . מה זה אומר ? מה לעשות ? תודה רבה

המצב דורש המשך בירור.. יש לפנות לרופא מטפל/מרפאת גסטרו. בנוכחות יציאות שחורות יש לפנות בהקדם להערכת רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה