כאבי בטן שורפים ועיקצוצים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/07/2017 | 12:02 | מאת: כאבי בטן

שלום, אני סובלת מצרבות כבר מספר שנים, בקע סרעפתי ומטופלת עם אופרדקס. ההתקפים היו בתקופות ולסרוגין נרגעו. בערך כחודשיים הכל החמיר: קשה לי לבלוע, אני מרגישה כאבים לאחר הבליעה שיורדים מתחת לחזה בצד שמאל וגורמים לי ללחץ, מסביב לתבור ובצד שמאל של הבטן יש לי מידי פעם כאבים ודקירות (ממש דקירות ועיקצוצים)\ בתחילה האוכל היה גורם לרפלוקס רק בשכיבה ולאחרונה גם בישבה. מה שכן אני נמנעת מלאכול מספר שעות לפני השינה אבל בכל זאת הכל עולה לי והכאבים מוחמרים כאילו לאורך הצד השמאלי של הבטן יותר בשכיבה וכמו לחץ בחזה. עברתי בדיקה ללב שיצאה תקינה. מה זה יכול להיות?

הופעת קושי בליעה והחמרת התלונות מחייבת הערכת רופא ובירור נוסף, אנדוסקופי בהקדם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה