עיבוי דופן הקיבה הדיסטלי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/07/2017 | 09:55 | מאת: איריס

שלום רב, בבדיקת CT בטן שנעשתה לי ב-18.6.17 נמצא עיבוי דופן הקיבה הדיסטלי עם רושם להיווצרות קונטצטרית. עשיתי אותה עקב בחילות וסחרחורות מידי פעם ויציאות לא רגילות. קבלתי את תוצאות הסי.טי אתמול, ומחר אני טסה להודו ל-40 יום. האם אני צריכה להיות מודאגת, בגלל שלא אוכל להגיע לגסטרולוג לבדיקות בחודש וחצי הקרוב? אודה לכם על תשובתכם הדחופה, איריס

שלום לך, בלי הערכה קלינית ורוויזיה של ממצאי הסי טי לא ניתן לספק תשובה טובה.. בכל אופן הממצא דורש בירור אנדוסקופי בהקדם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה