גסטריטיס בקיבה ושני פירורי רקמה אפורים.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/07/2017 | 15:26 | מאת: נופר

שלום, אני בת 30 לפני כשלוש שנים חזרתי מהודו עם חיידק ההליקובקטר, לאחר שנה הוא נעלם ולפני שנה אובחנה אצלי המחלה גסטריטיס עם שני פירורי רקמה אפורים. הגעתי לרופא והוא אמר שאינו יודע כיצד לרפא זאת. הלכתי לנטורורפט שהמליץ לי לקחת 3 פעמים ביום כורכום, ניקוי קיבה וכעת אני מנקה לרפא את הפצעים. אני עדיין מרגישה צריבה וכאבים בבטן, האם זה יעבור בשלב כלשהוא? חשוב לי לציין, אינני אוכלת מאכלים מתוקים, עם סוכר, מוצרי חלב, מטוגנים וכל דבר שמכאיב. התפריט שלי אינו מגוון ואני כל הזמן יורדת במשקל. האם יש רופא מומחה לתופעה זו שיוכל לבדוק אותי לעומק? מאוד קשה לחיות ככה, אני לא אוכלת כלום בחוץ ועם זאת צריכה להכניס לגופי כל שעתיים משהו לפה כדי שהדלקת לא תעלה לי לוושט. תודה נופר.

08/07/2017 | 15:52 | מאת: נופר

ההבחנה שנמצאה בבדיקת גסטרו קופיה היא: MILD CHRONIC ANTRAL AND corpus gastritis בתיאור המיקרוסקופי נמצאו בקיבה: שני פירורי רקמה אפורים בקוטר 0.2 סמ. בנוסף חשוב לי לציין כי אני לוקחת אומפרדקס אך אנני מרגישה שהוא עוזר לי, עדיין כואב לי אחרי שאני לוקחת אותו. אודה אם תוכלו להביר לי מה זה ולתת לי שם של רופא מקצועי לתחום הזה שיודע לטפל במחלה הזו.

יש לפנות להערכת רופא גסטרו

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה