צואה צהובה, מתפזרת, עם מזון לא מעוכל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/07/2017 | 23:09 | מאת: דותן

שלום, הרבה מאוד זמן ( לפחות 4 שנים) שהיו לי יציאות וגזים ובטן לא נוחה נקרא לזה. אז עוד הייתי צורך משקאות חלב, שוקולד וכו', וזה תמיד היה נותן לזה תאוצה וגורם לי ללכת לשירותים ולכאבי בטן לפעמים ולגזים מסריחים. אני עוד 20 יום משתחרר משירות סדיר,קרה לי לא מעט פעמים שהצואה שלי הייתה צהובה אבל שלמה, וגם שהיה בה אוכל לא מעוכל. בחודש האחרון הפסקתי כמעט לחלוטין לאכול בשר, והפסקתי לחלוטין לצרוך מוצרי חלב. ביום וחצי האחרונים יש לי שלשולים שמלווים בצואה צהובה, מתפזרת, עם אוכל לא מעוכל... 3 ארוחות אחרונות שאכלתי, אפילו אלה שהיו קטנות, רצתי לשירותים והתוצאה הנ"ל הייתה באסלה. האם זה נושא מדאיג שצריך בדיקה דחופה? מה יכולות להיות מגוון הסיבות לזה? אוסיף שכחלק מהתפקיד הצבאי שלי חוויתי לחץ נפשי שהתבטא בפרפרים בבטן ויכול להיות שהשפיע על היציאות. תודה!

יש לפנות להמשך בירור, דרוש הערכה קלינית ובירור מעבדתי כולל בדיקת הצואה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה