תרופות - הליבקובקטר פילורי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/07/2017 | 11:50 | מאת: מורן

שלום, אני בת 22 עשיתי תבחין נשיפה ויש לי נוכחות גבוהה של חיידק ההליקובקטר. התחלתי אתמול עם (שישי) עם הטיפול הכולל: קלריתרומיצין 2 ביום מוקסיפן 4 ביום ואומפרדקס 2 ביום למשך 10 ימים ועוד 4 ימים להמשיך רק עם אומפרדקס 1 ליום היום בשבת הייתה לי יציאה מרובה ורכה האם זה בסדר? זה אמור לקרות? הגוף מתנקה כביכול? או שזו תופעת לוואי של אחת התרופות? תודה רבה.

בנטילת טיפול אנטיביוטי משולב קיימות תופעות לוואי מגוונות, כגון שלשולים, שינוי ביציאות.. יש להמשיך בנטילת התרופות ולפנות לרופא המטפל עם החמרת התסמינים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה