הרגשה שונה ומשונה...........

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/06/2017 | 21:18 | מאת: איל

שלום ד"ר ליכטנשטיין, בן 40. קרוהן התגלה אצלי ב-2015 לאחרונה הרגשה מלוחה ומרירות בפה, שמתי לב לזה דווקא שהתקלחתי עם מים פושרים בדוש, חשבתי תחילה שהוסיפו משהו למים, אחרי זה התחלתי להרגיש את זה בשתייה ומאכלים (גם בהתחלה חשבתי נשפך המלח וכדומה), אבל הבנתי שזה אצלי אפילו בלחה שעולה וכדומה. האם ישנו קשר ישיר או בעקיפין למחלה שברשותי, והאם יתכן שזו מתוספת חדשה שלוקח מזה כשבועיים מתחום הפרוביוטיקה שנקראת VIOMIXX (שקית ליום -בבוקר). מה מומלץ לברר ולבדוק לעניין זה?, כבר כמה ימים -,"מתחיל להתרגל לזה", אבל זה בהחלט קיים, [בגלישה באינטרנט נתקלתי פה ושם בעניין האלטרנטיבי והסיני שקרוי התחממות ו/או לחות בלב או בכבד]... מאיפה מתחילים? גם חשוב לציין שמרגיש התחממות שהיא, ומתחילת הקיץ החום והלחות מזיע בצורה קיצונית ביותר, בכל זמן ובמיוחד בשינה. וגם לא מעט זמן, מרגיש שהאוכל במיוחד בערב ובמיוחד למשל טונה בשמן, עולה ושורפת כעבור זמן מסוים, ואף דיווחתי לרופאת המשפחה ורופא הגסטרו שלי, שלא כל כך התייחסו לעניין זה. תודה מראש על זמנך!

27/06/2017 | 21:20 | מאת: איל

תלונה לא ספציפית. משנית לרפלוקס קיבתי ושטי ? ישנן תרופות שגורמות לטעם מתכתי בפנה כמו פלגיל. לא ידוע לי ש vivomix גורם לכך. היו לי מספר מקרים של חולים שהרגישו טעם מר בפה לאחר אכילת צנוברים. התופעה חלפה לבד

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה