כמויות ליחה גדולות באדם בן 66

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/06/2017 | 20:45 | מאת: דן

שלום, אבי בן 66. נוטל סטטינים ואספירין 3 פעמים בשבוע. הוא סובל בשנים האחרונות מכמויות הולכות וגדלות של ליחה. הדבר מעיק עליו מאד. הורס את שנתו ואת ימיו. אשמח לדעת - 1. ממה זה עשוי להגרם? 2. האם נדרש רק ייעוץ אא"ג או שמא הייעוץ הנכון הינו גסטרואנטרולוגי? 3. האם ניתן לשנות משהו בתזונתו או אורחות חייו כדי להקל על התופעה? תודה רבה דן

צריך להיבדק ע"י אאג אך גם לבדוק אם המקור לא ריאתי - לבצע צלום חזה, בדיקת רופא ריאות במקביל בדיקת גסטרואנטרולוג

02/07/2017 | 06:15 | מאת: דן

תודה רבה על תשובתך

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה