ריפלוקס לא ברור שקורה מלחץ

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/06/2017 | 11:03 | מאת: עומרי

שלום , בשנת 2012 אובחנתי כסובל מבעיית GRED , ומאז אני נוטל לנטון 30 מ"ג כל יום במהלך השנים , המינון ירד ל15 mg לאחרונה אני נמצא בתקופה שיוצרת לי מתח נפשי במהלך התקופה עולים לי המון גרפסים , וגם אחרי מוצרי חלב (כמו גבינת בולגרית ) אני חש מעין שריפה בגרון , אך לא צרבת חזרתי ללנטון 30g לפי הרופא , אך עדיין חש גרפסים לא נעימים בטעמים מוזרים ובבטן נפוחה מידי פעם האם ממליצים לי ללכת לבדיקת גסטרו נוספת?(אני מאוד מפחד מהבדיקה עם הצינור) , האם אתם חושבים שיש משהו שיכול להקל ? כמו פחם פעיל , חשוב לי לציין שאני פעיל ספורטיבית ובדיקות הדם שלי תקינות לחלוטין , ומאוד היפוכנדר

בשל ההחמרה בסימפטומים תחת הטיפול גם אני הייתי מפנה לגסטרוסקופיה והמשך יתכן שתופנה לבדיקת PH מטריה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה