תוצאות ביופסיות של גסטרו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/06/2017 | 20:37 | מאת: בן

שלום! בתוצאות של ביופסיות גסטרו/קולו שביצעתי לפני חודשיים, נמצאה דלקת כרונית בקיבה. אני בחור צעיר בן 28 בריא מתאמן רזה. שאלתי היא האם דלקת זו יכולה להתפתח עם הזמן למשהו סרטני? למה הדלקת מהסוג הזה (כרונית מתונה) יכולה לגרום? אציין כי הסיבה שנגדתי לבצע גסטרו/קולו היא לא בגלל שחשתי ברע(להיפך הרגשתי טוב מאוד) אלא עקב מאגרי ברזל(פריטין) נמוכים שחזרו על עצמם מספר פעמים בבדיקות הדם. תודה.

ישנן סוגים מסוימים של דלקות המעלות סיכון לסרטן מעי גס לדוגמא דלקת אטרופית מה שאתה מתאר הוא בלתי ספצייפי. לפנות באופן מסודר לגסטרואנטרולוג המבצע

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה