כאבים באים והולכים וטחורים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/06/2017 | 12:29 | מאת: Beez

שלום, בן 47. לאחרונה סובל מכאבים שבאים והולכים באיזור מותניים, איזור כליות ובין מתניים לכליות. תדירות יציאה -2 פעמים בשבוע, שאחת היציאות ממושכת ועם דימום. התדירות השתפרה ל 3 עם הקפדה על שתיה\פירות\ירקות. 2 בדיקות קולונסקופיה ב 10 שנים אחרונות תקינות (אחרונה לפני שנה וקצת). גילו רק טחורים פנימיים. בדיקות שתן\דם\אולטראסאוד גילו רק מחסור בויטמין B12 שטופל בזריקות. מה יכול להיות מקור הבעיה ?

לא ניתן לאבחן במסגרת פורום. ישנן סיבות רבות לכאבים כולל ממקור מערכת עיכול, דרכי שתן לבירור גסטרואנטרלוגי מסודר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה